Kategooriad

Heinagraanul Puisniidu hein 10kg

Heinagraanul Puisniidu hein 10kg

XSNOHP_10P

Puisniidu heinagraanulid on looduslähedane ja toitaineterikas söödalisand, mis sobib ideaalselt hobustele ja muudele põllumajandusloomadele.

Rohkem infot

49 Toodet laos

4,90 €

Puisniidu heinagraanulid on looduslähedane ja toitaineterikas söödalisand, mis sobib ideaalselt hobustele ja muudele põllumajandusloomadele. Graanulid on valmistatud kõrge kiudainesisaldusega puisniidu taimedest, millel on madal suhkru sisaldus. Loodud toetama loomade üldist heaolu, pakkudes vajalikke toitaineid ja energiat tervislikuks seedimiseks ja ainevahetuseks. Puisniidu heinagraanulid on säästlikud ja nende tootmisel ei ole kasutatud ühtegi lisaainet. Võib kasutada veel allapanuna, multšina ning ka toiduks närilistele.

Kasutamine: Puisniidu graanuleid võib lisada loomasöödale väikestes kogustes täiendava kiudaine ja toitainete allikana või kasutada põhitoiduna hobuste ja muude rohusööjate igapäevases söötmises. Sobib hästi igas vanuses hobustele, sealhulgas eakatele ja sporthobustele, kellel on vaja säilitada tasakaalustatud toitumist.Heinast graanuli valmistamise protsessi käigus materjal kuumeneb kuni 100 kraadini ning graanulid on tolmu ja allergeenide vabad. Graanulid tuleb enne loomale söötmist leotada vees 1 kg graanulit 3 liitri vee kohta. Sellega toimub graanuli eelpaisutamine enne söötmist, et vältida erinevate ummistuste teket hobuse söögitorus või seedekulglas.

Omadused: Läbimõõt 8 mm, pikkus 5-20 mm. Graanuli tihedus: 450-530 kg/m³. Tolmuvaba.

 

Analüüsitulemused:     

Kuivaine (KA), %

92,3

Sööda kuivaines:

Toorproteiin, % 

8,4

Toortuhk, % 

5,2

Toorkiud, %

31,6

Toorrasv, % 

2,5

N-ta e-a., %

52,3

Kaltsium, g/kg 

7,9

Fosfor, g/kg

1,4

Tärklis, g/kg 

6,1

Suhkur, g/k

87,4

HOBUSTELE

Metaboliseeruv energia, MJ/kg

7,7

Metaboliseeruv proteiin, g/kg

44

Orgaanilise aine seeduvus, %

57